De onafhankelijke vergelijker voor jouw sportproducten

FAQ

Is Desportvergelijker een webwinkel?

Nee, wij zijn geen webwinkel. Op onze website kun je producten vergelijken. Een product afnemen doe je bij de desbetreffende webshop. Klik op de prijs van het product op onze website en je gaat direct naar de webshop waar je het product kan bestellen.

Is Desportvergelijker aansprakelijk voor problemen met de producten en/of levering?

Nee, wij zijn op geen enkel gebied aansprakelijk. Wij zijn alleen een tussenpersoon. Wij vergelijken alleen de verschillende producten van de webshops. De algemene voorwaarden van de verschillende webshops zijn leidend voor de producten en levering.

Vragen over bestellingen of leveringen?

Wanneer er vragen zijn over leveringen of bestellingen dien je de desbetreffende webshop te contacteren.

Vragen over de producten?

Contacteer hier de desbetreffende webshop voor.

Waarvoor zijn wij wel te bereiken via de mail?

Voor vragen over de website zelf, denk hierbij aan: suggesties, bugs, producten toevoegen, fouten in prijzen etc. 

Hoe kan Desportvergelijker blijven bestaan?

Wij vergelijken de producten gratis voor je. Wanneer je klikt op een prijs bij een product en naar een webshop gaat, hierna wat bestelt, ontvangen wij een kleine commissie. Je betaalt niet meer of iets extra's door te klikken op de prijzen, de prijzen van de webshops zijn leidend. Je helpt ons door te klikken op de prijs bij het product op onze website en naar de desbetreffende webshop te gaan waar je wilt bestellen, zo kunnen wij blijven vergelijken voor je. 

Waarom vergelijkt Desportvergelijker bepaalde producten niet terwijl de producten wel bij meerdere webshops aangeboden worden?

Laat het ons even weten via de contactpagina, wij gaan dan kijken of we het product toe kunnen voegen aan de website en het product kunnen vergelijken.

Wat verstaan wij onder kwaliteit vergelijken?

Wij kijken naar de samenstelling van het product. Bij eiwit wordt er bijvoorbeeld gekeken naar hoeveel gram eiwit het product bevat per 100 gram. Er kan ook gekeken worden naar pillen, hier kijken wij bijvoorbeeld naar hoeveel gram creatine er in 1 pil zit.

Hoe vergelijken wij de kwaliteit?

Door simpelweg de labels van de producten te bekijken en deze met elkaar te vergelijken.

Kwaliteit van een product komt niet overeen met een label?

Wij zijn hier niet aansprakelijk voor, de leverancier is verantwoordelijk voor het overeenkomen van de label met de inhoud van het product. Contacteer de webshop als hier vragen over zijn.

Hoe worden de dagdoseringen berekent van de vitamines?

Wij berekenen de dagdosering door uit te gaan van het maximum aantal pillen wat per dag genomen mag worden.

Hoe worden de doseringen berekent van de supplementen?

Wij berekenen de doseringen door de informatie van de labels van de producten te gebruiken.

Hoe worden de filters bepaalt voor veganisten, vegetarisch, glutenvrij, lactosevrij, vrouwen, cafeïnevrij, elektrolyten, kinderen en overige filters?

Door middel van de informatie bij de producten van de webshop. Lees altijd de informatie door op de website van de webshop en de gebruiksaanwijzing van het product voor het gebruik. Desportvergelijker is niet aansprakelijk voor fouten in de filters, wij proberen makkelijk en snel een overzicht te bieden voor de mensen die naar bepaalde producten opzoek zijn. Het kan ook zo zijn dat een product aangepast is door de webshop en hierdoor niet meer aan de correcte filter hangt, laat het ons weten via de contactpagina dan passen wij het aan. Controleer dus altijd de beschrijving van het product voordat je het bestelt en gebruikt.

Trekken wij webshops voor door middel van plaatjes?

De plaatje zijn willekeurig gekozen, er worden GEEN webshops voorgetrokken, wij zijn namelijk 100% onafhankelijk.

Van sommige producten is maar één variant te vinden bij Desportvergelijker, terwijl er op de website meerdere zijn. Waarom vergelijken wij de andere varianten niet?

Dit komt doordat de betreffende webshops ons niet de informatie van alle productvarianten aanlevert.  Deze producten moeten handmatig toegevoegd worden en elke dag moet gecontroleerd worden of de prijzen niet aangepast zijn. Het probleem ligt in dit geval bij de betreffende webshop.

Waarom komt de prijs op Desportvergelijker niet overeen met de prijs van de webshop?

Dit kan gebeuren, het probleem ligt alleen bij de betreffende webshop omdat de webshops ons de prijzen aanleveren. Laat het ons in ieder geval weten via de contact pagina, dan kunnen wij het uitzoeken en waar mogelijk oplossen. 

Welke webshops vergelijken wij? 

Bodyenfitshop, Body-supplies, Bodylab, Bodystore, Myprotein, Nutrivian, Perfecthealth, Topvitamins, Webvitaal, Nowvitamins, Vitaminesperpost, Bodyengymshop. Cleannutrition, Houseofnutrition, Bulkpowders, Perfectbody. Deonlinedrogist, Voordeeldrogisterij. Duursport, Decathlon, Gorillasports, Jimmy Joy, Dieetpro, bol.com.